VAN ZWITSERLAND WINT MARCEL LOUTER 35+ HERBSTMEISTER POKAL FINALE

De Renes 35+ competitie kende afgelopen woensdag 25 januari weer een primeur. Op De Bongerd vond de eerste Marcel Louter Herbstmeister Pokal finale plaats. Deze finale werd overtuigend gewonnen door Van Zwitserland (6-2).

Op het affiche stond de krachtmeting tussen Van Zwitserland, uitkomend in de zaterdag poule, dat de koploper en nieuwkomer North Bay FC van de sterke woensdag A-poule ontmoette. In de spannende wedstrijd wist de ervaren ploeg de eindzege effectief en geslepen in de wacht te slepen. Captain Bram Hopmans: “North Bay FC is een sportieve, leuke en sterke tegenstander, echt een aanwinst voor de Renes 35+ competitie. Het was door de 35+ organisatie gaaf georganiseerd met opzwepende muziek, een coördinator met microfoon en een knettergrote beker met een zeer gewaardeerde naamgever!”

De beker die bij de finale op het spel stond is vernoemd naar Marcel Louter, die de afgelopen seizoenen de coördinatie van de Renes 35+ competitie voor zijn rekening nam. Hij is zelf nog altijd actief in de competitie. “Het is toch wel erg leuk dat mijn naam op deze manier enigszins aan de 35+ verbonden blijft”, erkende Marcel na de uitreiking. “Ik heb de coördinatie, net als mijn eerdere vrijwilligerswerkzaamheden binnen BVV Barendrecht, met veel plezier gedaan. Het is geweldig om te zien dat het in goede enthousiaste handen is van de twee nieuwe coördinatoren, Jeroen van Weijen en Viktor Steijger.”

Later dit seizoen vinden er nog twee speciale activiteiten plaats voor de Renes 35+ voetballers. Op vrijdag 10 maart is er een 35+ Pubquiz avond met maar liefst 150 deelnemers en op woensdag 10 mei een Voetvolleytoernooi voor alle 24 teams die onderdeel zijn van de interne competitie voor voetballers van 35 jaar en ouder.