VIER NOMINATIES BVV BARENDRECHT VOOR SPORTGALA

BVV Barendrecht is met vier kandidaten vertegenwoordigd bij het Barendrechts Sportgala, dat volgende week vrijdag 9 juni wordt georganiseerd. De organisatoren KijkopWelzijn en het Sportcafé Barendrecht maakten deze week bekend dat JO19, jeugdtalent Imara Schutte, G1 en hun voormalig aanvoerder Johan van der Pols genomineerd zijn voor een van de sportcategorieën.

Het JO19-1 team van BVV Barendrecht (foto) is na het binnenslepen van de eerste divisietitel nog in de race voor het landelijke amateurkampioenschap. Op zaterdag 10 juni moeten de jeugdtalenten daarvoor aantreden tegen Quick ’20. In de tussentijd werd ook de Rijnmond Cup in de wacht gesleept. De prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven voor de jury, want JO19 is genomineerd in de categorie Sportploeg van het Jaar.

Ook individueel talent heeft de aandacht van de jury van het Barendrechts Sportgala. In de categorie Sporttalent van het Jaar is Imara Schutte genomineerd. Imara speelt bij BVV Barendrecht in JO15-1, maar ook voor het beloftenteam van de Feyenoord Vrouwen. Na haar voorselectie voor Oranje Onder-15 is ze nu geselecteerd voor Oranje Onder-16, dus ook op nationaal niveau is ze in beeld als een van de jeugdtalenten in Nederland.

Voor de categorie Unieke sporter(s) van het Jaar is de BVV zelfs met twee kandidaten in de race: het kampioensteam van Barendrecht G1 is genomineerd, maar ook voormalig aanvoerder Johan van der Pols heeft een nominatie te pakken. Als boegbeeld van het G-voetbal bij BVV Barendrecht is Johan een van de beste voorbeelden van de betrokkenheid van de G-voetballers binnen de vereniging.

BVV Barendrecht is erg trots op de nominaties en wenst de vier kandidaten volgende week vrijdag veel plezier bij de uitreiking. Die vindt plaats in theater Het Kruispunt en is gratis toegankelijk, dus kom onze kandidaten gerust aanmoedigen! De inloop is om 19.30 uur en het evenement start om 20.00 uur. Het Sportgala wordt rond 21.30 uur afgesloten.