VIJFTAL VERLENGT BIJ BARENDRECHT

Clubtopscorer Peter de Lange verlengt zijn verblijf op sportpark De Bongerd met één jaar. De 31-jarige aanvalsleider heeft het erg naar zijn zin op zijn oude nest en geeft aan dat hij weer de juiste balans heeft gevonden en precies weet wat hij moet doen om fit en scherp aan de wedstrijd te kunnen beginnen. Mede daarom plakt hij graag nog een jaartje vast aan zijn voetbalcarrière.

Ook de 26-jarige multifunctionele verdediger Emilio Samsey heeft zijn contract deze week met een jaar verlengd. Emilio kan op meerdere posities prima uit de voeten, is met zijn tomeloze energie veelal een aanjager binnen het team en gaat altijd voorop in de strijd.

De rood/witten hebben zich voor volgend seizoen ook weer verzekerd van de diensten van de eigen jeugdtalenten Marouane Bakour en Jeroen van der Wal. De 20-jarige behendige vleugelspits en 21-jarige middenvelder beginnen daarmee alweer aan hun derde seizoen bij het vlaggenschip van de BVV.

Steven Lugtmeijer, de 23-jarige talentvolle keeper, zal ook komend seizoen aansluiten bij de A-selectie. Steven, afkomstig van SVV, heeft zich het afgelopen seizoen prima ontwikkeld en zal met Nick van der Ploeg en Jeffrey Verkerk onder de bezielende leiding van keeperstrainer Martin van Wingerden de concurrentiestrijd aangaan.

Met de verlenging van de genoemde vijf spelers begint de selectie van BVV Barendrecht voor seizoen 2020-2021 steeds meer vorm te krijgen. Eerder bereikte de BVV al overeenstemming met Danny Monster, Max van Dijk, Ramy Salem, Tim Eekman, Stanley Husen, Niels Vorthoren, Yarick Dorst, Nick van de Ploeg, Jeffrey Verkerk en Qrushinco Rosina. Hier tegenover staat het afscheid van Bas Mourits, Delano a Cohen, Lee Quincy Cheuk a Lam en Donovan Levestone.