ZAALVOETBALCOMPETITIE HEEFT KOMEND SEIZOEN PLAATS VOOR NIEUWE TEAMS

De zaalvoetbalcompetitie van BVV Barendrecht heeft voor komend seizoen plaats voor nieuwe teams! De interne competitie, verdeeld over 3 divisies, wordt al meer dan 40 jaar (!) elke maandagavond gespeeld. Ondanks het feit dat we de laatste twee competitieseizoenen helaas hebben moeten afbreken vanwege corona, gaat het secretariaat van de zaalcompetitie toch al beginnen met de voorbereidingen voor de nieuwe zaalvoetbalcompetitie die medio september van start gaat.

Een zaalvoetbalteam bestaat uit minimaal 7 personen en gemiddeld speelt elk team om de week een wedstrijd. De duels worden elke maandagavond gespeeld tussen 18.25 en 23.00 uur in sporthal De Waterpoort aan het Middeldijkerplein in Carnisselande. In de drie divisie waarin gespeeld wordt, is plaats voor circa dertig teams. We hebben ruimte voor teams die op niveau willen spelen en ruimte voor teams die gewoon regelmatig gezellig een balletje willen trappen. Kortom: er kan op elk niveau ingestapt worden! Ook wordt er elk seizoen een bekercompetitie over alle divisie georganiseerd.

Wie graag met vrienden of collega’s regelmatig een zaalvoetbalwedstrijd wil spelen, onder leiding van een scheidsrechter, kan zich nu inschrijven via bvvzaalvoetbal@gmail.com of contact opnemen met Niek Haerkens (06-51593603).