ZAALVOETBALCOMPETITIE: NIEUWE TEAMS KUNNEN NU INSCHRIJVEN

Al meer dan 40 jaar wordt er naast het veld ook in de zaal gevoetbald bij BVV Barendrecht. Deze zaalvoetbalcompetitie wordt elke maandagavond gespeeld onder leiding van ervaren scheidsrechters een interne competitie.

Medio september gaan de competitie weer van start in sporthal De Waterpoort aan het Middeldijkerplein in Carnisselande. Voor het nieuwe seizoen kunnen nieuwe teams zich nu inschrijven!

Een zaalvoetbalteam bestaat uit minimaal 7 personen en gemiddeld speelt elk team om de week een wedstrijd. De duels worden elke maandagavond gespeeld tussen 18.45 en 22.45 uur. In de twee divisie waarin gespeeld wordt, is plaats voor circa dertig teams. We hebben ruimte voor teams die op niveau willen spelen en ruimte voor teams die gewoon regelmatig gezellig een balletje willen trappen. Kortom: er kan op elk niveau ingestapt worden! Ook wordt er elk seizoen een bekercompetitie over alle divisie georganiseerd.

Wie graag met vrienden of collega’s regelmatig een zaalvoetbalwedstrijd wil spelen, kan zich nu inschrijven via bvvzaalvoetbal@gmail.com of contact opnemen met coördinator Niek Haerkens (06-51593603).