ZATERDAG 17 DECEMBER: KERSTKLAVERJASSEN EN RAD VAN AVONTUUR BIJ BVV

Op zaterdag 17 december valt er dankzij de inspanningen van het kantineteam van BVV Barendrecht nog van alles te beleven op sportpark De Bongerd. De club organiseert dan vlak voor de feestdagen nog een gezellige zaterdagmiddag ter afsluiting van het kalenderjaar 2022.

De middag begint met het ‘kerstklaverjassen’, een traditie die al geruime tijd in ere wordt gehouden. De kaarten worden om 13.00 uur geschud, de inloop is vanaf 12.30 uur. Zowel leden als niet-leden van de BVV zijn van harte welkom om deel te nemen aan het kerstklaverjassen. De organisatie rekent op een deelnemersveld met een mooie mix van jong en oud. Meedoen mag als koppel, maar kan ook individueel, dan wordt u gekoppeld. Er wordt gespeeld in drie rondes van 16 beurten. Deelnemers hoeven zich niet vooraf aan te melden, maar wie zeker wil zijn van een plekje kan vast contact opnemen met Joop Ewijk (06-81841882) of Rinus Mak (06-45038761).

Na het klaverjastoernooi blijft het op zaterdag 17 december nog lang gezellig in de kantine, die natuurlijk in kerstsferen is aangekleed. In de loop van de middag gaat namelijk ook het Rad van Avontuur draaien, waarvoor loten kunnen worden gekocht en mooie prijzen te winnen zijn. Het is dus zeker de moeite waard om op zaterdag 17 december het voetbaljaar 2022 af te komen sluiten bij BVV Barendrecht. Zet die middag dus vast in uw agenda!