AANGESCHERPTE MAATREGELEN: TOT NADER ORDE GEEN AVONDTRAININGEN

Vanwege de hoge coronacijfers heeft het kabinet besloten dat met ingang van zondag 28 november alle ‘niet-essentiële’ sectoren (waaronder sportclubs) de komende drie weken tussen 17.00 en 05.00 uur dicht moeten zijn. De KNVB gaat alle scenario’s per categorie (de A-categorie en de pupillen, junioren en senioren in de B-categorie) in kaart brengen en zal a.s. dinsdag de Tweede Kamer vragen om trainen na 17.00 uur toch bespreekbaar te maken. Op basis daarvan wordt door de voetbalbond bepaald of en in welke mate de competities kunnen worden voortgezet.

BVV Barendrecht zal de uitkomst op deze vraag dus ook nog even moeten afwachten. Als daar uitsluitsel over is gegeven, komt de club met een plan hoe het de komende weken verder gaat en wat wel en niet mogelijk is.

Voor het trainingsprogramma van de komende week betekent dit dat we tot nader order de huidige nieuwe regels gaan respecteren en ons sportpark vanaf 17.00 uur gesloten is en trainen vanaf dat tijdstip dus niet mogelijk is. Ook het inhaalduel van Barendrecht 1 tegen SteDoCo dat voor dinsdagavond gepland stond, is inmiddels uit het programma gehaald.