AJAX – BARENDRECHT ZONDER PUBLIEK, BARENDRECHT 1 MAG BLIJVEN TRAINEN

De KNVB-bekerwedstrijd van BVV Barendrecht bij bekerhouder Ajax kan op woensdag 15 december gewoon doorgaan. Dat heeft de KNVB begin deze week bevestigd. Barendrecht 1 mag in aanloop naar dat duel ook blijven trainen in de avonduren, om zich voor te kunnen bereiden op de confrontatie met de Amsterdammers. Ook alle andere amateurclubs die nog in het bekertoernooi zitten hebben deze ontheffing gekregen.

Helaas geldt op woensdag 15 december nog wel de maatregel dat er geen publiek aanwezig mag zijn bij sportwedstrijden. Dat betekent dat er geen toeschouwers welkom zijn bij de bekerwedstrijd tussen Ajax en Barendrecht. Voor de Bongerdbewoners is dat uiteraard een bittere pil, want veel BVV-ers hadden al belangstelling getoond om de unieke bekerwedstrijd bij te wonen. Nu zal de ploeg van trainer Richard Elzinga het tegen Ajax zonder de steun van honderden Barendrecht-supporters moeten doen.

De bekerwedstrijd tussen Ajax en Barendrecht wordt woensdagavond 15 december om 20.15 uur afgetrapt. Later die avond is een samenvatting van het duel te zien op ESPN.