ADRIE POLDERVAART DANKBAAR VOOR STEUN VANUIT BVV

Voormalig BVV-trainer Adrie Poldervaart is blij met de steun die hij krijgt vanuit BVV Barendrecht. De huidige oefenmeester van De Graafschap lijdt aan een zeldzame variant van het Guillain-Barré syndroom en ligt sinds twee weken ter behandeling in het ziekenhuis.

“Ik ben enorm dankbaar voor de kaarten en alle aandacht die ik van veel mensen van Barendrecht heb mogen ontvangen. Het geeft me veel energie om deze aandoening te overwinnen”, laat Adrie weten. Eerder deze week bracht hij op de website van De Graafschap ook al een dankbetuiging naar buiten. “Vanuit het hele land en van allerlei clubs ontvang ik steunbetuigingen en beterschapswensen. Daar ben ik zeer dankbaar voor en dat doet een mens goed.”

Adrie stond tussen 2015 en 2018 drie seizoenen aan het roer bij BVV Barendrecht. Onder de gedreven trainer beleefde de Barendrechtse hoofdmacht een aantal sterke jaren, met een gedeeld derde plaats in de Tweede Divisie in 2018 als sportief hoogtepunt. Diezelfde zomer greep Adrie zijn kans in het betaalde voetbal en verliet hij Barendrecht voor de profs van Excelsior. Daarna was hij actief als assistent-trainer bij FC Groningen en sinds begin dit seizoen bij De Graafschap. Wanneer het speelschema het toelaat, is Adrie nog regelmatig een graag geziene toeschouwer op sportpark De Bongerd. BVV Barendrecht wenst hem uiteraard veel energie toe en hoopt dat zijn gezondheidssituatie spoedig verbetert.