TEKENSESSIE VOOR JONGSTE AANWINSTEN BVV BARENDRECHT

De voetbalcarrière van veel spelers van BVV Barendrecht begint vaak bij de Bongerdjes of in de Champions League. Deze twee interne competities zijn opgezet voor 5- en 6-jarigen, die voor het eerst kennismaken met het voetbalspelletje en met de club.

De activiteitencommissie voor de jeugdafdeling organiseerde afgelopen zaterdag een leuke tekensessie voor de jongste aanwinsten van BVV Barendrecht. Alle spelers die dit seizoen begonnen in de Champions League of bij de Bongerdjes werden samen met hun ouders uitgenodigd om – in navolging van de profs – hun eerste ‘spelersovereenkomst’ met de BVV te tekenen. Op die overeenkomst wordt het jonge talent verwelkomt bij BVV Barendrecht, met het doel dat ze met veel plezier zullen voetballen, zich technisch ontwikkelen en heel veel vrienden mogen maken! BVV Barendrecht stelt daar ook wat tegenover: de leukste en beste trainers van de BVV, de lekkerste tosti’s van Barendrecht, onbeperkt toegang tot de voetbalvelden en het jeugdhonk en toegang tot alle wedstrijden van het eerste elftal met alle teamgenoten.

Bij de ludieke tekensessie gingen alle spelers op de foto met het Klupp-shirt van BVV Barendrecht, met daarop de naam van Dubbelsteyn. De BMW en Mini-dealer uit Dordrecht en Numansdorp is hoofdsponsor van de jeugdteams van de BVV. Naast wat smakelijke lekkernijen krijgen alle spelers ook een foto van de tekensessie, met dank aan Gabees Fotografie.