ALBERT VAN DER DUSSEN NIEUWE HOOFDTRAINER BARENDRECHT

Albert van der Dussen is de nieuwe hoofdtrainer van BVV Barendrecht. Het bestuur van de club maakte vanavond de aanstelling van de nieuwe oefenmeester bekend.

De 53-jarige Van der Dussen is geboren en getogen in Den Haag en heeft als trainer-coach, docent en (internationaal) scout meer dan 20 jaar ervaring in de top van het amateurvoetbal en het betaalde voetbal. Hij is in het bezit van de UEFA Pro licentie, heeft de licentie voor KNVB-docent en beschikt over diverse andere voetbaltechnische diploma’s en licenties. Als trainer-coach was hij actief voor Jong Ajax en als hoofdtrainer op het hoogste amateurniveau bij diverse clubs in de Haagse regio, zoals Haaglandia, VUC, GDA, ADO Den Haag, Scheveningen en VELO. Met deze clubs behaalde hij de nodige successen en werd hij diverse malen genomineerd als trainer van het jaar van de regio Haaglanden, district West II en voor de Rinus Michel Award. Behalve als trainer was Van der Dussen ook actief als scout. In eigen land spotte hij talent voor de KNVB voor Jong Oranje en ADO Den Haag. In Engeland was hij als internationaal scout actief bij Fulham.

Het bestuur en de voetbaltechnische commissie van BVV Barendrecht hebben er alle vertrouwen in dat Albert van der Dussen de juiste nieuwe trainer is voor de Bongerdbewoners en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol. Van der Dussen is de opvolger van Adrie Poldervaart, die na de zomer zijn trainersloopbaan voortzet in het betaalde voetbal bij de profs van Excelsior.