BARENDRECHT 2 GELIJK TEGEN FORUM SPORT 2

Barendrecht 2 is zaterdag niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Forum Sport 2. Het werd 2-2 tegen de ploeg uit Voorburg.

Het was opnieuw puzzelen voor Erwin van der Woerdt om om de opstelling juiste vorm te geven. Onder de lat stond Carlo Maat en in het centrum kwam Brent van der Hilst uit JO19 de defensie versterken, Jeroen Boer verhuisde hierdoor naar de linksachter positie. Voorin startte Dennis van der Wal in de basis. Marcel Brienen had ook zijn schoenen weer aangetrokken en zat op de bank.

De eerste kans op De Bongerd was voor de thuisploeg. Wouter Rieken werd de diepte ingestuurd, maar zijn lob ging over het doel. Daarna was het de beurt aan Forum Sport: een hard schot vanaf de linkerkant vloog net over het doel van Carlo Maat. Na een kwartier kwam Barendrecht 2 op voorsprong. Wouter Rieken opende vanaf de linkervleugel op de vrijstaande Joost van Eck, die hard in de verste hoek raak schoot (1-0). In de 30e minuut opnieuw tegenslag voor de ploeg van Erwin van der Woerdt, toen Joost van Eck zich met een hamstringblessure moest laten vervangen door John Reinsma. Op slag van rust vergrootte Barendrecht 2 toch de voorsprong tot 2-0. Uit een corner van Wouter Rieken kwam de bal via Dennis Baan voor de voeten van Cohlin Bechoe, die met een halve volley de bal in de kruising schoot.

Tijdens de rust moest Jeroen Boer afhaken. Mitchel Jacobs was zijn vervanger en Cohlin Bechoe werd linksachter. Na de onderbreking was Forum Sport de bovenliggende partij. Het drukte de thuisploeg terug op eigen helft. Barendrecht 2 bleef met uitvallen gevaarlijk. De snelle Mitchel Jacobs werd de diepte ingestuurd en wist de mee opgestoomde Cohlin Bechoe te bereiken, die net iets te korte benen had om doeltreffend te zijn. Zijn inzet ging net naast de paal.

In de 65e minuut kwam Forum Sport 2 terug in de wedstrijd toen het de 2-1 scoorde. Daarna werd het spitsuur voor de BVV-defensie. De uitstekend keepende Carlo Maat wist in eerste instantie met enkele fraaie reddingen de gelijkmaker te voorkomen, maar in de 87e minuut was het echter toch raak. Forum Sport profiteerde van balverlies en kwam op gelijke hoogte met de thuisploeg. Barendrecht 2 moest deze keer dan ook genoegen nemen met een gelijkspel.

Zaterdag 16 november komen de Barendrecht-beloften weer in actie. Dan speelt Barendrecht om 17.00 uur in Leidschendam de bekerwedstrijd tegen zondag-hoofdklasser RKAVV 1.