BARENDRECHT 2 MET WINST RICHTING BEKERFINALE

Het beloftenteam van de BVV Barendrecht heeft het seizoen afgesloten met een ruime overwinning. Een door blessures geplaagd elftal trad onder tropische temperaturen in de laatste wedstrijd van het seizoen aan tegen
Rijnsburgse Boys 2. Het gemis van een paar basisspelers werd opgevangen door het debuut in de basis van Dennis Schaap en Vincent Baas, beiden uitkomend voor het vijfde elftal. Barendrecht 2 begon sterk en wist in de eerste helft veel kansen te creëren, waar er echter maar één van werd benut door Bob op aangeven van Lionel.

In de tweede helft hetzelfde beeld, maar ditmaal wist het sterkere Barendrecht de kansen nu wel te benutten. De debutanten Dennis en Vincent wisten allebei het net te vinden en de score naar 3-0 te tillen. De wedstrijd leek gespeeld en de 3-0 leek de eindstand te worden, maar Jeroen van der Wal dacht daar anders over. Na een solo langs twee verdedigers wist hij de bal in de verre hoek buiten bereik van de keeper te plaatsen en zo voor de prachtige 4-0 aan te tekenen.

Een paar minuten voor tijd maakte Rijnsburgse Boys de zogenaamde eretreffer en was de 4-1 eindstand bereikt.
Na het kampioenschap van afgelopen jaar in de eerste klasse eindigen de mannen van scheidend trainer Martin Maat en assistent Marcel Brienen op de vijfde plaats op het hoogste niveau voor de tweede elftallen. Alleen kampioen Quick Boys, Ter Leede en Rijnsburgse Boys wisten meer punten te vergaren en Excelsior Maassluis bezet met een beter doelsaldo van +25 t.o.v. de + 22 de vierde plaats.

Komend weekend wacht nog de KNVB-bekerfinale voor de BVV-talenten, een mooie kans om het geslaagde seizoen van nog meer glans te voorzien.