BARENDRECHT 2 NAAR KWARTFINALE KNVB-BEKER

Barendrecht 2 heeft zich dinsdagavond ten koste van Antibarbari 2 geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB beker. In Rotterdam namen de rood/witten de penalty’s beter dan hun gastheren.

Het was een zware wedstrijd op een zeer slecht veld. Antibarbari, dat bovenaan de reserve hoofdklasse (zondag) staat, had in eigen huis een overwicht. De grote kansen waren echter voor het vriendenteam Barendrecht 2, dat wel veel steunpilaren moest missen door blessures. Bij een goed opgezette aanval van Eldar Hrnc wist Olaf Vos koppend te scoren uit een voorzet van Dominique Duiker, wat een voorsprong opleverde voor Barendrecht (0-1). Door een gemakkelijk gegeven penalty kwam Antibarbari vlak voor tijd toch op gelijke hoogte, 1-1.

In de strafschoppenserie faalde bij Barendrecht niemand en wist Steven Stoop een penalty te stoppen. De beslissende elfmetertrap kwam van Danny Dubbeldam, die niet faalde en Barendrecht 2 naar de kwartfinale schoot. Na eerder in poule RVVH 3, SSS 2 en Hekelingen 2 te hebben verslagen, werd er ook al gewonnen van ’s Gravenzande 2 en Valken ’68 2. Wie de volgende tegenstander is bij de laatste acht is nog niet bekend.