BLUE BASEMENT PAKT TITEL IN EERSTE DIVISIE ZAALVOETBAL

Het team van Blue Basement heeft deze maand beslag gelegd op de titel in de eerste divisie van de zaalvoetbalcompetitie van BVV Barendrecht. In een rechtstreeks duel tegen titelhouder en concurrent Café ’t Schaapje wist het team dankzij een 5-2 overwinning het kampioenschap in de wacht te slepen.

De jonge ploeg van Blue Basement begon zes jaar geleden met zaalvoetballen bij BVV Barendrecht en won de hoogst haalbare bokaal voor de eerste keer. Eerder won het team al wel de sportiviteitsprijs (2017), de titel in de tweede divisie (2020) en de beker (2021). Daar is nu dus de trofee voor het kampioenschap van de eerste divisie aan toegevoegd. Een prima resultaat waar keihard voor gestreden is.

Komend seizoen staat Blue Basement voor de uitdaging om de titel te verdedigen. Daarvoor kan de ploeg overigens nog wel wat nieuwe tegenstanders gebruiken, want er is ruimte voor uitbreiding van de zaalvoetbalcompetitie. Wie interesse heeft om volgend seizoen met een eigen team op maandagavond mee te doen, kan voor meer informatie en inschrijvingen contact zoeken met coördinator Niek Haerkens via bvvzaalvoetbal@gmail.com.