BARENDRECHT 2 RICHT ZICH OP BIJ CAPELLE

Barendrecht 2 heeft zich zaterdag gehandhaafd in de top van de reserve hoofdklasse. Bij Capelle werd een 6-2 overwinning geboekt. Daar zag het in de eerste helft niet naar uit, want de Barendrechtse beloften begonnen slecht aan de wedstrijd en keken al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Vlak voor rust scoorden de rood/witten de aansluitingstreffer via Rowendley Martijn, die een voorzet van Lionel Agatha benutte.

De aansluitingstreffer gaf Barendrecht vleugels, want na de rust trokken de Bongerdbewoners de overwinning alsnog over de streep. Eerst zorgde Anthony Biekman (foto) voor de gelijkmaker (2-2). Daarna namen de beide doelpuntenmakers hun ploeg bij de hand, want dankzij nog twee treffers van Anthony Biekman en Rowendley Martijn liep Barendrecht 2 uit naar een 6-2 zege op de beloften van Capelle.

Zaterdag spelen de rood/witten de kraker tegen Quick Boys 2, dat net als Barendrecht de tweede plaats in de reserve hoofdklasse bezet. Om 11.30 uur trappen beide ploegen af om de achtervolging in te zetten op koploper Excelsior Maassluis 2, dat twee punten voorsprong heeft.