BARENDRECHT 2 VERSLAAT OOK QUICK BOYS 2

Barendrecht heeft de strijd om de tweede plaats in de reserve hoofdklasse zaterdag gewonnen van Quick Boys 2. In een sterke tweede helft trokken de rood/witten een 2-1 zege over de streep.

Behalve een bal op de lat van Christiaan Dabaghian gebeurde er op De Bongerd voor rust weinig in een wedstrijd die flink beïnvloed werd door de harde wind. Na rust kwamen de Barendrechtse beloften op voorsprong, toen een perfecte aanval via Christiaan Dabagian en Anthony Biekman bij Rayane Bawa terecht kwam die de 1-0 scoorde. Na een overtreding op Anthony Biekman mocht Marouane Bakour vanaf de strafschopstip de 2-0 scoren. Quick Boys 2 kwam een kwartier voor tijd terug in de wedstrijd (2-1), maar dankzij goed keeperswerk van Andu Blokland van JO19 hield de ploeg van trainer Erwin van der Woerdt de drie punten op De Bongerd.

Doordat koploper Excelsior Maassluis ook won, blijft de achterstand op de ploeg uit Maassluis twee punten. Komende zaterdag staat die koppositie op het spel, als Barendrecht 2 op bezoek gaat bij de leeftijdgenoten van Excelsior Maassluis. Dat duel begint zaterdag om 11.30 uur.