BARENDRECHT 2 VERSLAAT OOK VOORSCHOTEN ’97 (ZO) IN BEKER

Barendrecht 2 gaat met een uitstekend gevoel de winterstop in. De rood/witten, die de laatste vijf competitieduels winnend afsloten, overwinteren ook in het toernooi om de districtsbeker. De zondagtak van Voorschoten ’97 werd zaterdag met 7-1 verslagen.

De rood/witte beloften begonnen sterk tegen de zondag-derdeklasser. In de tweede minuut was het al raak, toen Ali Khaldi zich vanaf links goed vrijspeelde en de gretige Yarick Dorst bereikte die voor 1-0 zorgde in Voorschoten. Niet veel later was het opnieuw raak toen Yarick Dorst een perfecte dieptepass van Merijn Wolters doeltreffend afrondde (2-0). Na de 3-0 van Cohlin Bechou liep Merijn Wolters tegen een ongelukkige tweede gele kaart aan, waardoor de rood/witten met tien man verder moesten. Hierdoor verhuisde Yarick Dorst naar de laatste linie.

Na de rust moesten de Bongerdbewoners een tegentreffer incasseren (3-1), maar ook in ondertal herpakte de ploeg zich. Achterin werd niks weggegeven door prima keeperswerk van Andu Blokland (JO19) en de goed spelende Yarick Dorst. Gastheer Voorschoten ’97 kwam daardoor niet terug in de wedstrijd en door treffers van Ali Khaldi, Boran Öz (2×) en Rayane Bawa liepen de rood/witten uit naar een 7-1 eindstand. Daardoor zitten de Barendrechtse beloften na de winterstop in de koker voor de loting van de derde knock-out ronde van het districtsbekertoernooi.