VRIJWILLIGERS BVV-SHOP STOPPEN, SHOP ALLEEN OP AFSPRAAK OPEN

De vrijwilligers van de BVV-shop in het jeugdhonk van sportpark De Bongerd zijn deze week voor het laatst actief geweest. Diana Botterhuis en Jolanda Zoetewei hebben gedurende een lange periode de shop bij de BVV draaiende gehouden, maar nu willen ze het stokje graag overdragen aan nieuwe vrijwilligers.

De club is erg blij dat de dames de shop zolang draaiende hebben gehouden, sponsors hebben geholpen met de juiste kledingkeuze en leiders ondersteund hebben met voldoende kleding en de juiste maten. Daarnaast fungeerden Diana en Jolanda ook als vraagbaak voor andere voetbalzaken. Elk begin of eind van het seizoen zorgden zij met tomeloze inzet voor de uitgave en inname van de teamtassen, zodat er aan het begin van een nieuw voetbaljaar de tassen altijd weer gereed waren voor het nieuwe seizoen.

Helaas heeft de oproep om de vrijwilligers-vacature voor de BVV-shop in te vullen nog niet geleid tot nieuwe kandidaten die de BVV Shop kunnen draaien. Dit betekent spijtig genoeg dat de shop voorlopig dicht zal blijven en er alleen op afspraak spullen gekocht of besteld kunnen worden.

Heeft u interesse om iets te betekenen voor de BVV-shop? Kijk dan op de vacaturepagina en vul het contactformulier onderaan de pagina in.