BARENDRECHT 2 ZAKT WEG NA NIEUWE NEDERLAAG

Barendrecht 2 heeft zaterdag een ongelukkige nederlaag geleden bij Rijnvogels 2. Daardoor zijn de rood/witten weggezakt naar de achtste plaats op de ranglijst.

De wedstrijd bij het Katwijkse Rijnvogels begon hoopgevend, want Roy Blinker schoot al in de derde minuut op de lat. Ook Ramy Salem kwam even later in kansrijke positie, maar de van een blessure herstelde aanvaller schoot net over. Nadat Rijnvogels via een counter ook de lat raakte, kwam de ploeg uit Katwijk toch aan de leiding. Matig uitverdedigen van de Barendrchste beloften lag hieraan ten grondslag. Rijnvogels speelde dit perfect uit en scoorde 1-0.

Barendrecht bleef daarna de bovenliggende partij en er ontstonden opnieuw kansen. Gulba Vasconcelos Delgado slalomde door de verdediging van Rijnvogels, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Vlak voor rust was er opnieuw een goede mogelijkheid voor Ramy Salem, die net over het doel ging. Na rust bleef het wedstrijdbeeld hetzelfde en speelde Barendrecht 2 veelal op de helft van de tegenstander. Rijnvogels probeerde met counters gevaarlijk te worden, maar de beste kansen waren opnieuw voor Barendrecht. John Reinsma kwam twee keer in kansrijke positie, maar schoot in beide gevallen te gehaast naast. Uit het niets kwam thuisploeg Rijnvogels vlak voor tijd  op een 2-0 voorsprong, waardoor een goed resultaat volledig uit beeld was. Tegen de verhouding in verloren de rood/witten dus opnieuw, waardoor de ploeg van trainer Erwin van der Woerdt is afgezakt naar de achtste plek in het klassement. Zaterdag wacht een thuisduel, als Ter Leede 2 naar sportpark De Bongerd komt (aftrap 11.30 uur).