JEUGDTRAINERS BVV ONTVANGEN CERTIFICAAT

De breedtesport-tak van de jeugdopleiding van BVV Barendrecht is een flink aantal gecertificeerde jeugdtrainers rijker. Maar liefst veertien jeugdtrainers van de club ontvingen vorige week hun welverdiende certificaat.

Onder de bezielende leiding van docent Richard Mank, die ook het combinatieteam van Excelsior-Barendrecht in de Eredivisie Vrouwen onder zijn hoede heeft, begon de klas van veertien BVV-jeugdtrainers een paar weken geleden enthousiast aan de cursus. Na vier cursusavonden van theorie en praktijk volgde afgelopen woensdag de uitreiking van de certificaten. Uit handen van Jack van den Berg, hoofdtrainer van Barendrecht 1, kregen alle veertien cursisten hun diploma uitgereikt.

BVV Barendrecht is trots op de klas cursisten, die met de opgedane kennis en zelfvertrouwen een impuls aan de breedtesport van het jongens- en meisjesvoetbal kan geven. Vanuit de jeugdopleiding en met assistentie van cursusleider Richard Mank wordt er gekeken naar een tweede cursus, die nog een aantal gecertificeerde jeugdtrainers moet opleveren.