BARENDRECHT 2 ZOEKT VASTE GRENSRECHTER

Het beloftenteam van BVV Barendrecht is voor komend seizoen op zoek naar een gemotiveerde grensrechter, die op wedstrijddagen langs de lijn wil staan en onderdeel wordt van de staf van het tweede elftal.

Barendrecht 2 is een opleidingsteam dat uitkomt op het hoogst haalbare niveau in de reserve hoofdklasse. De ploeg van oud-prof Erwin van der Woerdt bestaat voor 90% uit jeugdige talenten afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van de BVV.

Als grensrechter heb je affiniteit met voetbal, een representatieve houding en vervul je een belangrijke rol bij het creëren van sfeer en een hecht collectief tussen technische staf en spelers.

Ben je op zoek naar een nieuwe, leuke uitdaging, wil je wat betekenen voor de club en nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en prestaties van onze aanstormende jeugdtalenten in het tweede elftal, dan is deze rol jou op het lijf geschreven. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Gert van der Wal, bestuurslid technische zaken via 06-47043625 of gertvdwal1@gmail.com.