OUD-TRAINER SANDOR POPOVICS OVERLEDEN

BVV Barendrecht heeft deze week bedroefd kennis genomen van het overlijden van Sandor Popovics. De oud-trainer van BVV Barendrecht, die ook actief was in het betaalde voetbal, overleed maandag op 80-jarige leeftijd.

Popovics werd in 1939 geboren in Hongarije, maar besloot na een voetbalwedstrijd met zijn club Újpest FC in 1960 in Oostenrijk niet terug te keren naar zijn geboorteland. Via Duitsland kwam de voetballer terecht bij Sparta Rotterdam. In 1970 werd hij tot Nederlander genaturaliseerd. Na zijn voetbalcarrière begon Popovics als trainer in de Rotterdamse regio en kwam hij ook als oefenmeester bij BVV Barendrecht terecht. Van 1978 tot 1980 was Popovics hoofdtrainer van de rood/witten. Een paar jaar later maakte hij de overstap naar de profs en was hij als trainer onder meer actief bij De Graafschap, NEC, SC Cambuur, Excelsior, Eindhoven en RBC Roosendaal.

Popovics overleed maandag in een verzorgingstehuis in Roosendaal. De afscheidsdienst vindt plaats op maandag 8 juli om 16.00 uur in aula De Drie Zwanen van
crematorium Zegestede, Rucphensebaan 93 in Roosendaal. De familie waardeert het om reacties en herinneringen te ontvangen via www.uitvaartcoppens.nl/memori. BVV Barendrecht wenst de nabestaanden van Popovics uiteraard veel sterkte toe met het verwerken van het verlies.

[googlepdf url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/07/Rouwkaart-Sandor-Popovics.pdf” width=”600″ height=”400″]