BARENDRECHT EN RIJNVOGELS HOUDEN HET OP 1-1

Barendrecht is er niet in geslaagd Rijnvogels te kloppen. Het bleef zaterdag op sportpark De Bongerd 1-1. Daarmee schoten beide ploegen weinig op. Ze blijven in de brede subtop van de Derde Divisie.

BarendRecht begon met een wijziging. Anass Masrhalmi startte als linksachter. Gilmaro van de Werp begon op de bank.

De eerste kans was voor Aness Serghini, zijn inzet ging via doelman Yannick Augustinus hoekschop. Even kopte Joey Jongman naast uit een corner van Danny Monster. Een pegel van Robbert Olijfveld had ook geen succes, weer lag de Rijnvogels-keeper in de weg. Een schot van Marouane Bakour ging voorlangs, een vrije trap van Jongman ging er ook niet in.

Vlak voor rust nog een kans voor Olijfveld, hij kopte naast. Toch kwam Barendrecht net voor de onderbreking op voorsprong. Aness Serghini, de man in vorm, zorgde koppend voor 1-0. Een verdiende treffer op dat moment.

Even daarvoor had Stanley Husen geblesseerd het veld moeten verlaten, Gilmaro van de Werp was de vervanger.

Gelijk
Heel lang kon Barendrecht niet genieten van de voorsprong, Rond het uur werd het gelijk. Sieb Rutger had eerst nog overgekopt, even daarna maakte hij de 1-1. Rijnvogels kreeg nog meer kansen, Virgil Thin-Asjoe schoot een vrije trap naast.

Barendrecht-trainer Leen van Steensel stuurde twee wissels het veld in: El Idrissi en Mrowicki voor Olijfveld en Bakour, maar het mocht niet baten. Het bleef 1-1, een uitslag waar beide ploegen niet veel aan hadden.

Max van Dijk komt niet tot scoren na een hoekschop.
De eerste kans was voor Aness Serghini, zijn inzet werd gekeerd door doelman Yannick Augustinus.
Romano van der Stoep wordt aangespeeld in de zestien.
Tim Eekman zet voor van rechts.
Marouane Bakour in duel met Michel Kasper.
Joey Jongman plaatst een afgemeten voorzet waaruit Aness Serghini scoort.
Aness Serguini heeft gescoord en laat doelman Yannick Augustinus verslagen achter, 1-0.
De hoekschop komt buiten bereik van Joey Jongman bij Gilmaro van der Werp.
Robbert Olijfveld wordt in de zestien afgestopt, zijn actie wordt wegens buitenspel bestraft.
De doorgebroken Olek Mrowicki kijkt waar de mogelijkheden liggen en besluit te schieten. Zijn schot gaat rakelings over.

Barendrecht – Rijnvogels 1-1 (1-0)
45+2. 1-0 Serghini, 51. 1-1 Rutgers.
Scheidsrechter Paarhuis, gele kaart: Rieken (Barendrecht).
Opstelling Barendrecht: Van der Meer; Eekman, Husen (45. Van de Werp), Van Dijk, Masrhalmi; Jongman (90. Rieken), Monster, Van der Stoep; Bakour (77. Mrowicki), Olijfveld (77. El Idrissi) en Serghini.
Opstelling FC Rijnvogels: Augustinus; Van den Oever, Ogidi Nwankwo, Michel, Noordam (85. Dobbe), Bakker (46. Bijen), De Beste, Bibuljica, Van Leeuwen, Rutgers en Tjin Asjoe.

Achtste
Barendrecht blijft door de 1-1 op de achtste plaats in de Derde Divisie. De ploeg heeft 24 punten uit 15 wedstrijden. Koploper GVVV won van DVS’33 en telt nu 29 punten. Daaronder zit het nog steeds dicht bij elkaar, met maar 2 punten verschil.

Ter Leede
Barendrecht speelt zaterdag weer thuis, dan komt Ter Leede op bezoek. Op zaterdag 3 december volgt dan het uitduel bij koploper GVVV. Barendrecht-Ter Leede begint zaterdag om 14.30 uur.