GEZOCHT: NIEUWE WEDSTRIJDSECRETARIS VOOR SENIORENTEAMS

BVV Barendrecht is voor aankomend seizoen op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris en coördinator voor de seniorenteams. De huidige wedstrijdsecretaris Boy van Maaren wil na een aantal jaren trouwe dienst graag het stokje aan iemand anders overdragen. In het bijzonder hoopt de BVV dat zich vanuit de senioren zelf een of meerdere kandidaten aandienen, die de coördinatietaken willen overnemen. De taken zouden ook over meerdere personen verdeeld kunnen worden.

Als wedstrijdsecretaris/coördinator ben je het aanspreekpunt voor ruim 13 seniorenteams, die veelal zelfvoorzienend zijn. De meeste teams spelen al geruime tijd samen en regelen zelf hun zaken, maar soms is het nodig een wedstrijd te verplaatsen, moet er een indelingsvoorkeur worden opgegeven of moeten er roosters voor noodzakelijke verenigingstaken worden gemaakt. De wedstrijdsecretaris/coördinator senioren is hiervoor het aanspreekpunt voor de aanvoerders van de teams, zodat die zoveel mogelijk een optimale voetbalzaterdag kunnen beleven. Gemiddeld kost deze taak niet meer dan 1-2 uur per week.

Wie interesse heeft om deze rol vanaf komend seizoen te bekleden, kan contact opnemen via vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl of telefonisch met Boy van Maaren (06-53119477).