BARENDRECHT JO13-1 KAMPIOEN NA ZINDERENDE FINALE

Na een week vol zenuwen en hoop stond zaterdag dan eindelijk de kampioenswedstrijd voor BVV Barendrecht JO13-1 op het programma. Met nog één speelronde te gaan stonden de rood/witte jeugdtalenten samen met Alexandria ’66 bovenaan in de landelijke eerste divisie. De BVV had een voorsprong van twee punten op de enige concurrent en had daarmee aan een gelijkspel genoeg, terwijl Alexandria ‘66 moest winnen.

Na een zenuwachtig begin van beide kanten was de ‘finalewedstrijd’ van een hoog niveau. Beide teams acteerden in een enorm hoog tempo en lieten mooi voetbal zien. De wedstrijd ging lang gelijk op zonder grote kansen. De BVV had de zaken prima op orde en groeide steeds beter in de wedstrijd. Met name de tweede helft speelde JO13-1 erg volwassen als team en trok het de wedstrijd langzaam naar zich toe. Het einde van de wedstrijd naderde en het kampioenschap kwam steeds dichterbij. Vlak voor tijd wist Kick Huitink aan alle onzekerheid een eind te maken, door op prachtige wijze een directe vrije trap te scoren: 0-1! De ontlading was groot en het feestje werd flink gevierd op zowel het veld, de kleedkamer als in de kantine van de BVV.

Met een reeks van 7 (!) overwinningen op rij mogen de jongens en meisje van de JO13-1 zich de verdiende kampioen noemen. Als beloning mogen zij binnenkort voor het algeheel kampioenschap van Nederland gaan spelen. Wat een topprestatie is dat!

Aiden, Benjamin, Cas, Dewayne, Elmin, Jahnay, Javier, Jayden, Justin, Keano, Kick, Naode, Noah, Sem, Silver en Sven, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap en geniet nog lang na van deze super TEAMprestatie!