BARENDRECHT JO13-1 SPEELT INTERNATIONAAL TOERNOOI OP MALLORCA

De jeugdtalenten van BVV Barendrecht O13-1 zijn een prachtige ervaring rijker. Anderhalve week geleden speelden de rood/witten namelijk een toernooi op Mallorca!

Op 26 maart vertrok de gehele O13-1 selectie met een staf en een groep ouders per vliegtuig naar het Spaanse eiland, voor een internationaal toernooi. Daar waren zij ingedeeld in een poule met onder andere Arsenal en SV Ulm. Met wisselde successen tegen deze en andere topclubs eindigden de Barendrecht-talenten keurig op de derde plaats. Voor alle betrokkenen was het een geweldige ervaring waar iedereen van heeft genoten. Dat gold zeker voor de spelers zelf:

“Namens BVV O13-1 hebben wij een heel groot toernooi gespeeld. Wij hebben veel leuke dingen meegemaakt om nooit meer te vergeten. Zo moesten wij spelen tegen een grote club: Arsenal. Ook buiten het toernooi hebben wij veel lol gehad met elkaar. We deden van alles, van tikkertje tot zwemmen. Er was daar veel te beleven! We hebben ook met z’n allen op een kamer geslapen 🛌. Een hele mooie ervaring die wij later misschien wel tegen onze kleinkinderen kunnen vertellen!❤️🙌🏽”, zo verwoordde een van de spelers de bijzondere trip.