BARENDRECHT ONDER-21 NAAR KRUISFINALES REGIOTOERNOOI

In een doelpuntrijk duel heeft Barendrecht Onder-21 dinsdagavond de kruisfinales van het door SHO georganiseerde regiotoernooi behaald. De leeftijdgenoten van Excelsior Maassluis werden met 4-3 verslagen.

Op een koud sportpark Dijkpolder in Maassluis moest het Onder-21 team van de BVV het opnemen tegen het Onder-21 team van Excelsior Maasluis. De inzet was het behalen van de tweede plaats in de poule, die een ticket zou opleveren voor de kruisfinales. Voor een goed spelend Barendrecht opende Tyrone Oosting in de 11e minuut de score (1-0). Excelsior Maassluis kwam op gelijke hoogte, maar daarna was talent Qjell Krolis aan de beurt: met twee goals zette hij Barendrecht op een 3-1 voorsprong. Door slordig verdedigen wist Excelsior Maassluis wel weer terug te komen tot 3-3, maar nog voor rust kwam Barendrecht weer op voorsprong. Het was opnieuw Qjell Krolis die met een mooi afstandsschot de keeper van Excelsior Maassluis het nakijken gaf (4-3).

Na rust controleerden de Barendrechtse talenten de wedstrijd en werd er niets meer weggegeven. Het bleef daardoor bij 4-3 voor de rood/witten, die daarmee de kruisfinales bereikten van het regiotoernooi die op 5 maart 2019 worden gespeeld. De tegenstander die Barendrecht Onder-21 dan treft is nog niet bekend.