BARENDRECHT ONDERUIT IN KATWIJK

Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft zaterdag voor de derde week op rij een ruime nederlaag geleden. Katwijk was op het eigen sportpark De Krom met 4-0 te sterk voor de rood/witten, die pas diep in het laatste kwartier de handdoek moesten gooien.

Barendrecht was al wel snel op achterstand gekomen in Katwijk, want Steven Sanches Angulo was al na 2 minuten trefzeker voor de thuisploeg. Oud-Barendrechter Joey Jongman schonk zijn oude ploeg vlak voor rust bijna de gelijkmaker met een ongelukkige terugspeelbal, maar Bas Mourits wist de Katwijk-keeper niet te verschalken. Vlak na de rust kreeg Christian Dabaghian een goede kans, maar zijn schuiver ging voorlangs.

Waar Barendrecht misschien wel aanspraak maakte op de gelijkmaker, viel de treffer aan de andere kant: topscorer Marciano Mengerink zette Katwijk op 2-0. Na die ongelukkige tegentreffer geloofde het strijdende Barendrecht niet meer in een resultaat en mochten Sanches Angulo en Mengerink allebei nogmaals scoren, waardoor er een geflatteerde 4-0 einduitslag op het scorebord kwam.

Barendrecht blijft vijftiende in de Tweede Divisie. Ook concurrenten Scheveningen (0-1 tegen Excelsior Maassluis) en FC Lienden (0-2 tegen Kozakken Boys) gingen onderuit. Het wedstrijdverslag vindt u hier.