BARENDRECHT ONDER-21 PLAATS ZICH VOOR FINALE SHO-CUP

De talenten van Barendrecht Onder-21 hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de finale van het door SHO georganiseerde regiotoernooi. Na strafschoppen waren de rood/witten te sterk voor de leeftijdgenoten van Oranje Wit.

Op een natte en winderig sportpark Stadspolder in Dordrecht begonnen de BVV-talenten goed aan de wedstrijd tegen Oranje Wit. Zeker in de eerste 15 minuten werd er dwingend en met veel druk gespeeld, wat in de vierde minuut al resulteerde in een bal op de lat van Marouane Bakour. Uit een van de eerste counters scoorde Oranje Wit echter de 1-0. Ondanks die tegenslag creëerde het team kansen via Marouane en Rayane.

Na drie wissels in rust gingen de rood/witten met een goed keepende Daniel Kumic op jacht naar de gelijkmaker. Dat leverde de gelijkmaker op via een intikker van Marouane Bakour. Verder dan de 1-1 kwam Barendrecht echter niet, waardoor de penalty’s de winnaar moest brengen. De strafschoppen werden beter genomen door Barendrecht Onder-21, waardoor de ploeg de finale bereikte. Daarin is Spartaan ’20 de tegenstander. De precieze datum voor de finale wordt nog vastgesteld.