BVV HOUDT VEILING OP ZATERDAG 6 APRIL

BVV Barendrecht houdt op zaterdag 6 april 2019 een veiling in de kantine. Dit evenement is ten bate van verschillende doelen binnen onze vereniging. De BVV wil het liefst op zo kort mogelijke termijn een start maken met de verbouwing van een groot deel van onze accommodatie. Daarnaast zijn er nog genoeg andere doelen waarvoor nu vaak de financiële middelen ontbreken.

De veiling is van en voor iedereen binnen onze club. Wie artikelen heeft die wellicht een mooi bedrag kunnen opbrengen op de veiling, dan zijn deze van harte welkom. Er wordt op zaterdag 6 april geveild op drie verschillende tijdstippen, namelijk rond 09.30 uur, rond 12.30 uur en als laatste na de wedstrijd van ons eerste elftal tegen VVSB. Na de wedstrijd zijn er tussen de veilingen door optredens van de in onze regio bekende zanger Ed Peters.

De te veilen artikelen hoeven beslist niet alleen maar dure items te zijn. Als organisatie willen we dat iedereen mee kan bieden. Er kan bijvoorbeeld geboden worden op een cake, fruitschaaltje of een fles wijn, maar daarnaast zullen er ook duurdere artikelen zijn zoals zelf rijden in een Aston Martin DB11 of een rit in een nostalgische brandweerauto door de Hoeksche Waard. Dus voor iedereen die de club wil steunen is er wat te koop. Hier is de volledige lijst te zien van alle stukken die op zaterdag 6 april geveild worden. Deze lijst wordt in de komende tijd uiteraard aangevuld.

Heeft u zelf artikelen die geveild kunnen worden? Dan zijn die uiteraard van harte welkom! Die artikelen kunnen worden aangemeld bij Jan Bakker via janbakker@me.com.