BARENDRECHT ONDER-23 BLIJFT STEKEN OP REMISE

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht werd zaterdag niet beloond voor een goede wedstrijd. In Rosmalen bleven de rood/witten steken op een 1-1 gelijkspel.

Het begin tegen OJC Rosmalen was veel overtuigender dan vorige week in Oldenzaal, toen van hekkensluiter Quick werd verloren. Met vier  grote kansen hadden de Barendrechtse beloftes voor rust de wedstrijd eigenlijk al moeten beslissen. Vlak voor rust kwamen de Bongerdbewoners alsnog op voorsprong door Ryninho die na weer een grote kans scherp was in rebound (0-1).

Na de rust kwam de thuisploeg beter uit de kleedkamer. OJC Rosmalen zorgde voor gevaar, maar door twee goede reddingen van keeper Luka uit JO19 bleef het 0-1. Toch viel na een uur de gelijkmaker, toen een speler van OJC Rosmalen tot zijn eigen verrassing uit de kluts doel trof (1-1).

Barendrecht Onder-23 ging daarna op zoek naar de overwinning en kreeg onder meer een grote kans, maar op 2 meter van het doel lukte het niet die te verzilveren. In de slotminuut leken de Barendrecht-talenten toch de drie punten nog uit eht vuur te slepen, maar de scheidsrechter nam het twijfelachtige buitenspel-advies van de grensrechter over waarde een winnende treffer van Brent werd afgekeurd. Barendrecht moest daardoor genoegen nemen met een punt in Rosmalen.