BVV JO16-2 BEREIKT HALVE FINALE KNVB-BEKER

De junioren van BVV Barendrecht JO16-2 hebben zaterdag een mooie prestatie geleverd. Op de eigen Bongerd werd de halve finale van de KNVB-beker bereikt.

Door de harde wind was goed voetbal lastig, maar zeker in het eerste halfuur was Barendrecht de bovenliggende partij. De rood/witten drukten het veldoverwicht ook uit in twee mooie kopgoals, waardoor er een 2-0 voorsprong werd genomen. Tegenstander ESTO weigerde zich echter neer te leggen bij een nederlaag en knokte zich terug tot 2-2. Deze stand bleef lang op het scorebord staan en daarom leek het er lang op dat penalty’s de doorslag moesten gaan geven. Zover kwam het niet, want een paar minuten voor tijd viel alsnog de beslissing in Barendrechts voordeel: 3-2 en een plek in de halve finale!

Tegenstander in de halve finale wordt Nieuwerkerk, Quick Boys of DUNO, die ook hun kwartfinales winnend afsloten. Naast het bekersucces ligt JO16-2 ook nog op titelkoers. Met 18 punten uit 6 wedstrijden vervolgen de junioren komende zaterdag thuis tegen Spijkenisse de race om het kampioenschap.