BARENDRECHT ONDER-23 DEELT PUNTEN MET WESTLANDIA

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht heeft zaterdag genoegen moeten nemen met een gelijkspel. Tegen de leeftijdgenoten van Westlandia deelden de rood/witten de punten.

Barendrecht had in de eerste twintig minuten het beste van het spel en kreeg een grote kans op de openingstreffer, maar de thuisploeg trok de wedstrijd naar zich toe en was wél trefzeker. Daardoor stond er met rust een 1-0 achterstand voor Barendrecht op het scorebord.

Na de rust speelde Barendrecht Onder-23 vol overgave en gingen de rood/witten op zoek naar de 1-1. De gelijkmaker kwam er ook: na goed druk zetten van Curtly Lieuw maakte hij zelf de 1-1 en stond het in Naaldwijk weer gelijk. Daarna ontstond er een gelijkwaardige wedstrijd die beide ploegen nog had kunnen winnen: Westlandia raakte nog de paal, terwijl Barendrecht door de grensrechter van dienst in kansrijke positie werd afgevlagd. Het bleef daardoor 1-1.