BARENDRECHT ONDER-23 GELIJK TEGEN ASWH

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht heeft zich zaterdag niet kunnen belonen voor een goede wedstrijd. Niet voor het eerst in de voorjaarsreeks deden de rood/witten zichzelf tekort tegen buurman ASWH.

Met name in de eerste helft speelde Barendrecht Onder-23 een prima wedstrijd, tegen een verdedigend ASWH. Drie grote kansen werden door de Bongerdbewoners echter onbenut gelaten. Toch was het vlak voor rust raak: na een prima aanval scoorde Christian de 1-0 voor Barendrecht, waardoor de ploeg van trainer Frenk van der Kleij met een verdiende voorsprong de rust in ging.

In de tweede helft bleef Barendrecht de bovenliggende partij, maar gaandeweg het duel werden de rood/witten slordiger in de passing. Brent kreeg een enorme kans op de beslissing, maar zijn inzet werd richting het doel door een eigen speler van richting veranderd. ASWH bleef door de minimale achterstand hoop houden op een resultaat en kreeg dat twee minuten voor tijd: zo’n beetje het eerste schot tussen de palen leverde direct een treffer op: 1-1.

In die stand kwam in de laatste minuten geen verandering meer, waardoor Barendrecht Onder-23 genoegen moest nemen met een punt. Met 15 punten uit 10 duels is Barendrecht Onder-23 een stabiele middenmoter in de sterke eerste divisie B, waarin nog vier competitieduels op het programma staan.