BARENDRECHT ONDER-23 WINT VAN HBS ONDER-23

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht heeft zaterdag de zege over de streep getrokken. Tegen HBS wisten de rood/witten na een gelijkopgaande wedstrijd de punten toch in eigen huis te houden.

Na onoplettendheid bij een corner kwamen de Hagenaars op voorsprong op sportpark De Bongerd. Daarna vocht Barendrecht zich terug in de wedstrijd en werd het nog voor rust gelijk door een doelpunt van Kenan Kanlic (1-1). Ook in de tweede helft waren beide ploeg aan elkaar gewaagd en ontstonden er mogelijkheden voor beide doelen. Toch trokken de rood/witten de zege naar zich toe: een kwartier voor tijd zag Curtly Lieuw de keeper van HBS te ver voor zijn doel staan en schoot hij prachtig vanaf ruim 50 (!) meter de bal over de doelman heen: 2-1.

In het restant van de wedstrijd hielden de Barendrecht-talenten stand. Sterker nog, in blessuretijd counterden de Bongerdbewoners zich zelfs nog naar een 3-1 overwinning. Adel Sacirovic zorgde voor de kers op de taart door de derde Barendrecht-treffer te maken.