BARENDRECHT VROUWEN 1 PER DIRECT OP ZOEK NAAR NIEUWE HOOFDTRAINER

BVV Barendrecht is voor net gestarte seizoen 2022-2023 per direct op zoek naar een hoofdtrainer/coach voor Vrouwen 1. Het ambitieuze elftal komt momenteel uit in de landelijke Hoofdklasse.

Als één van de grootste amateurverenigingen in Nederland is BVV Barendrecht een vereniging waar sportieve ambitie, plezier en voetbalontwikkeling voor alle doelgroepen centraal staat. De vrouwen en meisjestak binnen BVV Barendrecht is één van de grootste in de regio en nog altijd groeiende.

Wij hechten veel waarde aan de doorstroming van jeugdspeelsters richting de seniorenselecties. Het doel van onze vereniging is om speelsters en trainers voortdurend een leeromgeving aan te bieden waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen. De jeugdopleiding van BVV Barendrecht is een gecertificeerde regionale jeugdopleiding en partner van de Feyenoord Academy.

De hoofdtrainer van Vrouwen 1 geeft sturing aan zijn team en stafleden, coacht op een enthousiasmerende en motiverende wijze tijdens wedstrijden en verzorgt de trainingen op dinsdag en donderdag van 19.30 tot 21.00 uur. Hij/zij heeft nauw en frequent contact met de trainer van het MO20-1 talententeam, dat ook in de hoofdklasse uitkomt, en de Technische Jeugdcoördinator meisjes. Wij bieden een goede accommodatie en faciliteiten, de mogelijkheid om te werken met een jonge, ambitieuze selectiegroep en een prachtige kans om ervaring op te doen op hoog amateurniveau.

Heb jij ervaring en/of affiniteit met het vrouwenvoetbal, ben jij communicatief sterk, in het bezit van minimaal het diploma UEFA C en denk jij de train(st)er te zijn die de vaardigheden heeft om met een ambitieuze selectiegroep te werken? Ben je ook in staat om verbinding te creëren binnen het team en met de vereniging en een bijdrage te leveren om onze vrouwenafdeling nog steviger op de kaart te zetten? Stuur dan je sollicitatie met voetbal CV naar bestuurslid Technische Zaken Gert van der Wal via gertvdwal1@gmail.com.