35+ COMPETITIE BEGINT SEIZOEN MET BAS HOKKE CUP

De interne Renes 35+ competitie komt dit seizoen met een primeur: een ‘BVV 35+ krant’ als opening van het seizoen. De twee nieuwe coördinatoren Jeroen van Weijen en Viktor Steijger namen het initiatief voor deze speciale uitgave, waarin de sportieve principes van de 35+ competitie worden onderschreven en aandacht is voor heden én verleden.

Die twee komen mooi samen in de nieuwe seizoensopening van de 35+ die plaatsvindt op woensdag 14 september. Dan wordt op het vaste speelveld 3 de ‘Bas Hokke Cup’ gespeeld, een duel tussen woensdagavond-kampioen Rijschool De Zwaan en zaterdagkampioen Optimaal Talent. De beker heeft een van de beste BVV-voetballers aller tijden als naamgever: de opvallende voetballer speelde tot vorig seizoen nog in de Renes 35+ competitie en hing onlangs op 70-jarige leeftijd definitief zijn kunstgrasschoenen aan de wilgen. De wedstrijd om de Bas Hokke Cup is dus niet alleen de seizoensopening, maar ook een eerbetoon aan Bas, die op woensdag 14 september ook nog één keer in actie zal komen op het voetbalveld.

De nieuwe coördinatoren komen dit seizoen met een aantal nieuwe activiteiten voor de 35+ voetballers, zoals een voetvolley-toernooi en een pubquiz. Dat maakt het voetballen in de gezellige interne BVV-competitie voor voetballers op leeftijd dus nog aantrekkelijker! De speciale 35+ krant is hieronder in zijn geheel te lezen en bevat ook interviews met de oud-coördinatoren Willem van Rijn en Marcel Louter. Interesse om als team of als individu aan te sluiten? Neem dan contact op met Jeroen en Viktor via 35plus@bvvbarendrecht.nl.

[googlepdf url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2022/09/Speciale-uitgave-BVV-35-Krant-seizoen-2022-2023.pdf” width=”600″ height=”900″]