BARENDRECHT WINT VAN VVSB

Barendrecht 1 heeft zaterdag opnieuw gewonnen. De rood/witten, die met steeds meer bravoure voor de dag komen, klopten VVSB met 3-1.

Na de zege van vorige week bij DVS ’33 startte Barendrecht in eigen huis zelfverzekerd tegen VVSB. Na een kwartier openden de rood/witten de score. Ramy Salem gaf voor, Niels Vorthoren kopte raak (1-0). Zonder zelf groots te spelen controleerde Barendrecht vervolgens de wedstrijd. Vlak voor rust verdubbelden de Bongerdbewoners de score. Ramy Salem zette voor op Peter de Lange, die de bal echter niet raakte maar de voorzet van Salem rechtstreeks in het doel zag verdwijnen (2-0).

Na de thee kwam de comfortabele tussenstand geen moment serieus in gevaar. Vijf minuten voor tijd werd het zelfs 3-0: opnieuw was Vorthoren met het hoofd trefzeker, nadat een prachtige vrije trap van Yarick Dorst via onderkant lat terug stuiterde in het strafschopgebied. In blessuretijd deed Heemskerk nog wel wat terug voor VVSB, maar verder dan 3-1 liet Barendrecht de gasten niet komen.

Door de zege meldt Barendrecht zich in het linkerrijtje. De ploeg van trainer Jack van den Berg staat achtste met 19 punten uit 13 duels.