BRAM DE BRUIN VOLGEND SEIZOEN NAAR BARENDRECHT

Bram de Bruin verruilt volgend seizoen VV Capelle voor BVV Barendrecht. De 21-jarige linksbenige voetballer is op meerdere posities inzetbaar voor de ploeg van trainer Jack van den Berg.

Bram doorliep de hele jeugdopleiding bij VV Nieuwerkerk doorlopen en maakte daar al op zijn zestiende zijn debuut in het eerste elftal. De afgelopen drie seizoenen speelde hij op diverse posities bij VV Capelle. Dit seizoen was hij goed voor tien competitietreffers voor de Slotbewoners, waarmee hij topscorer werd. Bram heeft zijn ambities om op divisieniveau te voetballen nooit onder stoelen of banken gestoken. BVV Barendrecht is dan ook blij dat Capelle bereid was om mee te werken aan een overgang en Bram zodoende de kans gunt zich verder te ontwikkelen op sportpark De Bongerd.

Met de komst van Bram de Bruin begint de nieuwe selectie van Barendrecht steeds completer te worden. De rood/witten verzekerden zich eerder van de terugkeer van Tim Eekman, Stanley Husen en Peter de Lange naar sportpark De Bongerd. Ook Nassim Amaarouk , Niels Vorthoren, Steven Lugtmeijer en Joost Mangert hebben hun overgang naar BVV Barendrecht na de zomer inmiddels bekend gemaakt.