WOENSDAG: VILLEX WONEN BUSINESSCLUB VOETBALTOERNOOI

Het jaarlijkse voetbaltoernooi van de Businessclub van BVV Barendrecht komt er weer aan! Op woensdag 29 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, wordt het toernooi tussen bedrijfsteams van de Businessclub weer afgewerkt.

De 21ste editie van het toernooi draagt dit jaar voor het eerst de naam van sponsor Villex Wonen. Maar liefst 56 teams nemen deel aan het toernooi en worden die woensdagavond verdeeld over elf poules van vijf teams. Om 18.30 uur begint de eerste wedstrijd van het toernooi en de uiteindelijke finale wordt rond 22.10 uur gespeeld. Het complete programmaboekje vindt u hieronder.

Niet alleen voor deelnemers, maar ook voor toeschouwers is het Villex Wonen Businessclub Voetbaltoernooi een gezellig evenement.Uiteraard zijn ter plaatse hapjes en een drankjes verkrijgbaar. Gedurende de avond is er een DJ en later op de avond zal ook niemand minder dan volkszanger Wim Dalmee een spetterend optreden verzorgen! Het is dus zeker de moeite waard om gedurende de avond even naar sportpark De Bongerd te komen.

[googlepdf url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/Programma_boekje_21e_Businessclubtoernooi_2019_VERSIE_27_5_2019_DEFINITIEF.pdf” width=”100%” height=”600″]