BURGEMEESTER SCHNEIDER NEEMT EERSTE PRESENTATIEGIDS IN ONTVANGST

Om BVV Barendrecht nog beter te leren kennen heeft Ronald Schneider, sinds juni burgemeester van de gemeente Barendrecht, zaterdag het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids in ontvangst genomen. In het Businesshome van BVV Barendrecht overhandigde interim-voorzitter Jeroen Nagtegaal hem het fraaie jaarlijkse boekwerk.

Burgemeester Schneider was zaterdagmiddag te gast op sportpark De Bongerd om kennis te maken met BVV Barendrecht. Hij maakte een rondgang langs het succesvolle openingstoernooi voor alle BVV-jeugdleden, die via leuke voetbalspellen met hun nieuwe teamgenoten kennis konden maken. De burgemeester wierp ook een blik op de verouderde accommodatie van de club en schudde de hand van tientallen BVV-vrijwilligers die zich zaterdag verdienstelijk maakten voor de vereniging. Aansluitend zag Schneider het vlaggenschip van BVV Barendrecht in een spannende wedstrijd een 3-1 overwinning boeken op UNA. De uitreiking van de eerste presentatiegids vormde het sluitstuk van het bezoek van de burgemeester aan de BVV.

De presentatiegids bevat tientallen verhalen over BVV Barendrecht. Natuurlijk is er aandacht voor het eerste elftal, maar ook de vrouwen en meisjes, het jeugdvoetbal, vrijwilligers, scheidsrechters, het G-voetbal en talrijke andere geledingen van de club komen uitgebreid aan bod in de nieuwe gids. Net als voorgaande jaren tekende stersponsor De Bondt grafimedia communicatie voor de druk en het ontwerp.

Sinds vrijdag zijn tientallen bezorgers al op pad in Barendrecht, Portland, Ridderkerk en Heerjansdam om een gids bij de BVV-leden thuis te bezorgen. Alle leden die buiten het bezorggebied wonen of die meerdere gidsen wensen, kunnen die afhalen in de kantine van BVV Barendrecht.