BVV BARENDRECHT ZOEKT AMBITIEUZE HOOFDTRAINER VOOR JO10

Als een van de grootste voetbalverenigingen van de regio is BVV Barendrecht dé vereniging voor jongens en meisjes in en om Barendrecht. Met de BVV -selectiejeugd streven wij ernaar met initiatiefrijk en aanvallend voetbal een stapje hoger te komen.

De functie
Wij zoeken een ambitieuze hoofdtrainer voor onze JO10-selectie en door wil groeien als trainer. Naast het bezitten van uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden heb je het speciale talent om met jongens en meisjes van deze leeftijd om te gaan en richt je je op het motiveren en stimuleren van zowel het individu als de gehele groep. En je bent jong van geest!

Er wordt drie keer in de week getraind (op dit moment maandag-, woensdag- en donderdagavond). De competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld. Je hoofddoelstelling is het ontwikkelen van onze talenten, in samenwerking met de trainers van de andere selectieteams en het hoofd jeugdopleiding.

Interesse
Herken je jezelf in bovenstaande profielschets en heb je zin om deze uitdaging aan te gaan met ons? Stuur dan jouw cv en een motivatiebrief per email naar onze TC onderbouw BVV Barendrecht: wess.karsbergen@gmail.com.