BVV BARENDRECHT ZOEKT TRAINER/COACH VOOR ONDER-23 EN JO17-SELECTIE

De jeugdopleiding van BVV Barendrecht heeft voor komend seizoen nog plaats voor enkele ambitieuze trainers. De Bongerdbewoners zoeken voor zowel het Onder-23 team als de selectie van de JO17-junioren een trainer/coach.

De BVV is een gerenommeerde zaterdagamateurvereniging, die met zijn hoofdmacht uitkomt in de Derde Divisie. De club is een door de KNVB gecertificeerde regionale jeugdopleiding en partner van de Feyenoord Academy, en speelt met al zijn jeugdselectieteams op divisieniveau. Barendrecht hecht daarbij veel waarde aan de doorstroming en een goede begeleiding van jeugdspelers richting de senioren-selecties.

Het doel van de jeugdopleiding van de club is om spelers en trainers voortdurend een leeromgeving aan te bieden waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen, zowel op technisch en tactisch niveau maar ook op de mentale en fysieke aspecten. Trainers en spelers worden hierin actief begeleid.

Voor het seizoen 2022/2023 is BVV Barendrecht op zoek naar een hoofdtrainer voor het Onder-23 team en de JO17-selectie. Het Onder-23 elftal speelt in de landelijke divisie structuur. Het als talententeam ingerichte Onder-23 elftal past als verbindingsteam vanuit de jeugdopleiding uitstekend binnen het opleidingsbeleid. De JO17-selectie bestaat uit de JO17-1 en de JO16-1 (beide uitkomend op divisieniveau). De trainer/coach van de JO16-1 traint en begeleidt zijn eigen groep, vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met de JO17-1 trainer.

BVV Onder-23 en de JO17-selectiegroepen trainen drie keer per week op maandag, dinsdag en donderdag van 19.30 tot 21.00 uur. De trainingsdagen en -tijden zijn bewust gelijk getrokken met de selecties van het eerste elftal en de JO19-1, zodat de trainers frequent contact kunnen onderhouden met de hoofdtrainer van het eerste elftal en overige bovenbouw (jeugd)selectietrainers.

Ben jij in het bezit van het diploma UEFA B? Ben jij de hoofdtrainer die ervaring heeft met het werken met een jonge, talentvolle spelersgroep? En heb je de vaardigheden om de doorstroming van jeugdtalenten naar het eerste elftal te faciliteren en te bevorderen door spelers op een enthousiaste wijze te motiveren en verbinding te creëren binnen het team en met de vereniging? Stuur dan je sollicitatie met C.V. naar het Hoofd Jeugdopleiding Arno Kooij (hjo.bvvbarendrecht@gmail.com).

BVV Barendrecht biedt daarbij:

  • Een fijne werkomgeving waarin je je als trainer kunt ontwikkelen;
  • Een vereniging waar plezier en presteren samengaan;
  • Een duidelijke visie in het opleiden van spelers en trainers;
  • Goede faciliteiten en accommodatie.