BVV BARENDRECHT ZOEKT TRAINER VOOR VROUWEN 1

BVV Barendrecht zoekt voor het komend seizoen 2020-2021 een hoofdtrain(st)er/coach voor Vrouwen 1, dat momenteel uitkomt in de hoofdklasse.

Als een van de grootste amateurverenigingen in Nederland is BVV Barendrecht een vereniging waar sportieve ambitie, plezier en voetbalontwikkeling voor alle doelgroepen centraal staat. Vanaf volgend seizoen stopt BVV Barendrecht de samenwerking met Excelsior Rotterdam m.b.t. het Eredivisieteam en gaan wij weer zelfstandig verder met een Vrouwen 1 team in de Hoofdklasse. Uiteraard hebben we de ambitie om op korte termijn weer terug te keren naar de Topklasse, het hoogste vrouwen amateurniveau.

De vereniging hecht veel waarde aan de doorstroming van jeugdspeelsters richting de seniorenselecties. Het doel van onze vereniging is om spelers en trainers voortdurend een leeromgeving aan te bieden waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen. De jeugdopleiding van BVV Barendrecht is een gecertificeerde regionale jeugdopleiding en partner van de Feyenoord Academy.

De hoofdtrain(st)er is trainer/coach van het vrouwen 1 team en heeft nauw en frequent contact met de overige selectietrainers en Technische Jeugdcoördinator meisjes. Wij bieden een goede accommodatie en faciliteiten, de mogelijkheid om te werken met een jonge, ambitieuze selectiegroep en ervaring op te doen op hoog amateurniveau.

Heb jij ervaring en/of affiniteit met het vrouwenvoetbal, ben jij communicatief sterk, in het bezit van minimaal het diploma UEFA C en denk jij de trainer of trainster te zijn die de vaardigheden heeft om met een ambitieuze selectiegroep te werken, verbinding kan creëren binnen het team en met de vereniging en een bijdrage kan leveren om onze vrouwenafdeling nog beter en sterker op de kaart te zetten? Stuur dan je sollicitatie met voetbal CV naar bestuurslid Technische Zaken Gert van der Wal.