BVV-JEUGD TE GAST BIJ EXCELSIOR

Tientallen jeugdleden van BVV Barendrecht waren afgelopen vrijdagavond 22 april te gast bij de profs van Excelsior! Op uitnodiging van jeugd-hoofdsponsor BMW Dubbelsteyn | De Fonkert bezocht een flinke jeugddelegatie van BVV Barendrecht het thuisduel van de Kralingers tegen Jong AZ.

Vanuit de BMW- en Mini-dealer waren tientallen kaarten beschikbaar gesteld, voor een jeugdspeler en een begeleidende ouder. In totaal vertrokken er daarom vanuit de BVV maar liefst 110 toeschouwers naar het Van Donge & De Roo stadion in Rotterdam. De vijfde colonne had zijn wedstrijdbus ter beschikking gesteld om een deel van de BVV’ers te vervoeren, dus onder de vakkundige besturing van chauffeur Jaap van den Berg werd Woudestein ruim op tijd bereikt. Een andere bus bracht de rest van het gezelschap naar Kralingen.

Uit handen van Daniël Steinvoort kregen alle BVV’ers voor de wedstrijd ook nog een mooie sjaal waarmee ze thuisploeg Excelsior konden aanmoedigen. BMW Dubbelsteyn | De Fonkert verzorgde muntjes zodat er in de rust een versnapering gehaald kon worden. Uiteindelijk zagen de tientallen BVV-jeugdleden een doelpuntrijke wedstrijd: het duel tussen Excelsior en Jong AZ eindigde in 3-3.

Via deze weg namens de jeugd nogmaals dank aan BMW Dubbelsteyn | De Fonkert en alle andere betrokkenen voor het gezellige en volledig verzorgde wedstrijdbezoek!