BVV JEUGDJOURNAAL: ALLES OVER ACTIVITEITENCOMMISSIE BVV-JEUGD

In het BVV Jeugdjournaal geven trainers, coaches en bestuurders van de jeugdopleiding van de club meer informatie geven over het reilen en zeilen van de ruim 70 (!) jeugdteams van de club. Deze week is er aandacht voor de activiteitencommissie die voor de BVV-jeugd gedurende het seizoen talrijke (voetbal)activiteiten organiseert. De commissie is bovendien op zoek naar vernieuwing!

Zoals bekend ligt veel in de voetballerij helaas stil wegens “corona”. Zo ook veel van onze activiteiten…. Sinds september 2019 hebben wij, Edwin en Martijn, het stokje overgenomen van de Activiteiten Commissie. Onze beide zonen gingen in hetzelfde team voetballen (JO8) en langs de lijn ontstond het idee om de ‘vacature’ samen in te gaan vullen.

We zijn enthousiast van start gegaan met het organiseren van het klassieke Sinterklaasfeest voor de allerkleinste, maar ook vernieuwende activiteiten zoals het oprichten van een BVV FIFA E-Sports Team en de V.I.P. Dagen voor Very Important Players, waarbij een team een kijkje achter de schermen mag kijken van het eerste elftal van de BVV. Neem eens een kijkje op https://www.facebook.com/BVVActiviteitenENToernooien voor de vele leuke activiteiten en zie de blije gezichten van de kids! Dat is waar het om gaat. Naast voetbal plezier tijdens trainingen en wedstrijden moet de BVV club voelen als thuiskomen! Een plek waar vriendschappen ontstaan en waar je veilig jezelf kan ontwikkelen in voetballen en op persoonlijk vlak.

Helaas liggen veel leuke activiteiten voorlopig stil door de restricties, maar hopelijk kunnen we snel als vereniging weer het e.e.a. oppakken. Het kerstzaalvoetbaltoernooi voor de aankomende kerstvakantie staat in ieder geval gepland en we hopen dat dit allemaal goed door kan gaan.

Vernieuwing!
Sinds september 2020 is Martijn de positie van jeugdvoorzitter gaan bekleden en heeft Edwin het erg druk op zijn werk gekregen. waardoor wij op zoek naar vernieuwing voor de activiteitencommissie.

Wilt u uw steentje bijdragen binnen de BVV en vindt u het leuk om activiteiten te organiseren voor de jeugd? Laat het ons weten! Wellicht kunnen we middels verschillende vrijwilligers een leuk nieuw team samenstellen of zit u met uw vriend/vriendin aan de koffie en denkt: Hé, dat is iets voor ons om samen op te pakken!

Via Talent of the Parent zullen ouders benaderd gaan worden, maar mocht u twijfelen of u dit formulier heeft ingevuld? Laat uw gegevens dan achter op https://forms.gle/h4EnyaEofm2cxsYr9 of stuur een email naar jeugdvoorzitter@bvvbarendrecht.nl en dan nemen wij contact met u op.

Voor nu; Blijf gezond en fit, dan kunnen we hopelijk snel weer met z’n allen op de club sporten zoals we graag willen! Met kinderen en ouders op het sportpark, met wedstrijden, lopende competities en fantastische activiteiten waardoor we weer als één club samen kunnen zijn. Met sportieve groet, Edwin en Martijn.