BVV ZAALTOERNOOI VOOR JEUGD IN KERSTVAKANTIE

Net als in andere jaren, is de activiteitencommissie voor de jeugd erin geslaagd weer een zaalvoetbaltoernooi op het programma te krijgen in de kerstvakantie. Op maandag 28 december 2020 en zaterdag 2 januari 2021 wordt de ‘World Cup Edition’ van het kerstzaalvoetbaltoernooi georganiseerd.

In het door AW Accu gesponsorde toernooi kunnen de deelnemers onderlinge ‘interlands’ spelen. Daarmee wordt als het ware een wereldkampioenschap georganiseerd waarin de jeugdspelers uitkomen voor een van de deelnemende langen. Het toernooi wordt op beide dagen gespeeld in sporthal De Driesprong. Inschrijven vooraf is wel noodzakelijk, want er is maar beperkte ruimte, dus vol = vol!

Op maandag 28 december 2020 is het toernooi voor de leeftijdscategorieën JO12 / JO13 / JO14 / JO15 + MO15. Inschrijven kan via https://forms.gle/FJcpSmfYKEvFeXcNA.

Op zaterdag 2 januari 2021 is het toernooi voor de leeftijdscategorieën Champions League / JO8 / JO9 + JO11. Inschrijven kan via https://forms.gle/GnzmUN4HokahbHxF9.