BVV JEUGDJOURNAAL: COÖRDINATOR MICHAEL KOOLMEES OVER CHAMPIONS LEAGUE

In het BVV Jeugdjournaal geven trainers, coaches en bestuurders van de jeugdopleiding van de club meer informatie geven over het reilen en zeilen van de ruim 70 (!) jeugdteams van de club. Deze week aandacht voor de jongste voetbaltak van BVV Barendrecht, de interne trainingscompetitie van de Bongerdjes en Champions League. Michael Koolmees is een van de coördionatoren.

Mijn naam is Michael Koolmees, ik ben 34 jaar en ik woon in Barendrecht. Ik voetbal al vanaf mijn zesde en ik vind het spelletje erg leuk en het plezier wat je hebt met je teamgenoten. Ik ben vroeger begonnen bij SVS waar ik begon als veldspeler, toen ik de overstap maakte naar VV Capelle vond ik het steeds leuker om te gaan keepen en dat is tot op de dag van vandaag eigenlijk niet meer over gegaan. Na meerdere clubs mag ik nu nog het doel verdedigen bij Rvv LMO 1.

Ik ben bij BVV Barendrecht terechtgekomen via mijn zoon Lucas, die dit jaar voor het eerst speelt in de Champions League. Mijn collega-coördinator Vincent en ik zijn benaderd om deze groep te coördineren en dat zullen wij ook met veel enthousiasme gaan doen, zodat de kinderen met plezier op het veld kunnen spelen.