BVV JEUGDJOURNAAL: VINCENT BOER, COÖRDINATOR CHAMPIONS LEAGUE

In het BVV Jeugdjournaal geven trainers, coaches en bestuurders van de jeugdopleiding van de club meer informatie geven over het reilen en zeilen van de ruim 70 (!) jeugdteams van de club. Deze week aandacht voor de jongste voetbaltak van BVV Barendrecht, de interne trainingscompetitie van de Bongerdjes en Champions League, waarvan Vincent Boer een van de coördinatoren is.

Mijn naam is Vincent Boer, 34 jaar en woonachtig in Rijswijk. Ja, u leest het goed: Rijswijk! Niet echt in de buurt, maar ik ben heel mijn jeugd opgegroeid in Barendrecht, en dan ook heel wat jaren van mijn jeugd doorgebracht op De Bongerd. Inmiddels vader van een zoon en een dochtertje. Aangezien de familie nog allemaal in Barendrecht woont combineren wij dit vaak als we op de voetbal moeten zijn.

Hoe zijn wij dan weer bij Barendrecht terecht gekomen? Daymian (onze zoon) voetbalde bij WCR in het mini-elftal, echter dat hield op te bestaan en er gingen wat teammaatjes richting Barendrecht. Als vader vond het ik het toch wel erg leuk dat mijn zoon ging voetballen waar ik het voetballen ook geleerd heb. En zo geschiedde: hij is eind vorig seizoen begonnen met een paar keer meedoen bij de Bongerdjes, en voetbalt nu met super veel plezier in de Champions League.

Ik hou zelf ook erg van het spelletje en ben bijna altijd aanwezig met mijn zoontje, en dit heeft mij doen besluiten om eigenlijk elke week mee te helpen bij de trainingen op de woensdagen en bij de wedstrijdjes op de zaterdag. Toen er gevraagd werd om de coördinatie over te nemen hoefde ik dan ook niet lang na te denken om mijn steentje hieraan bij te dragen.

Ondanks de gekke tijd waarin we ons bevinden kunnen we tot op heden de kinderen toch laten voetballen, en we hopen dan ook dat dit door kan blijven gaan en we de kinderen zoveel mogelijk gaan bijbrengen voordat ze doorstromen naar de JO8.